Wie zijn wij en wat doen wij?

Algemene informatie
Burwinkel Finance bemiddelt hoofdzakelijk in particuliere en zakelijke financieringen voor de aanschaf van auto’s. Burwinkel Finance staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer 12017103.

Financiering
Een nieuwe auto vergt een behoorlijke investering. Het is zaak de financiering ervan goed af te stemmen op uw mogelijkheden. Met Burwinkel Finance vindt u de juiste financiering met vaste looptijd (eventueel met slottermijn).  Zakelijke klanten kunnen bij Burwinkel Finance terecht voor Financial lease.

Directie
De directie van Burwinkel Finance wordt gevoerd door Ronald Burwinkel. Burwinkel heeft in diverse functies bij financieringsmaatschappijen gewerkt, waarvan de laatste 20 jaar als Algemeen Directeur. Tevens is Burwinkel vanaf 2003 tot 2006 bestuurslid geweest bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (www.vfn.nl). Het persoonlijk interview dat Burwinkel met de klant heeft, geeft een goed en getrouw beeld voor de financieringsmaatschappij om de aanvraag op de juiste manier te kunnen beoordelen. Sinds 2017 is Ronald Burwinkel samen met Cecile Kuipers eigenaar van NationaleAutolease. NationaleAutolease is gespecialiseerd in financial lease voor het midden- en kleinbedrijf.

Ronald Burwinkel / Directeur
Ronald is specialist op het gebied van autolease. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. Renault Credit Nederland, Barter Finance en Ribank als Algemeen directeur. In 2006 is hij Burwinkel Finance gestart. Door zijn jarenlange ervaring en kennis werd dit zeer succesvol. Snelheid, objectief advies en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel.